Ruční výroba šperků

Noste doplňky, které jsou blízké vašemu já. Personalizované šperky, které ručně vyrábíme u nás v Brně v sobě skrývají kus našeho srdce, které dáváme do každé zakázky. Ruční výroba šperků je odpovědí na stovky spokojených zákazníků, kteří dokáží ocenit kus poctivě odvedené práce. Jak vlastně gravírování šperků probíhá a v čem se skrývá tajemství ruční výroby?

KREATIVNÍ RUČNÍ VÝROBA ŠPERKŮ

Kombinace řemesla, preciznosti a smyslu pro detail stojí za vznikem nádherných minimalistických šperků s gravírováním, které jsou vyrobeny s láskou, přesně podle vaší představy. Každým dnem zaznamenáváme na medailonky osobní vzpomínky se vzkazy a tvoříme tak jedinečné a zcela unikátní personalizované šperky. Kreativitě se meze nekladou, a to platí i v našem oboru. Ruční výroba šperků umožňuje na medailonky vygravírovat opravdu jakýkoliv vzkaz, který je limitován pouze velikostí kovového plíšku.

Personalizovaný šperk s osobním vzkazem

Jak jsme již výše zmínili, náš šikovný tým dokáže přenést osobní vzkaz plný lásky a smíchu na přívěsek, který u nás najdete v pěti různých provedeních. Je možné jej společně s řetízkem pověsit buďto na zápěstí či na krk a ozdobit jím dekolt. Pojďme se tedy společně podívat, na jaké typy přívěsků si můžete nechat vzkaz vygravírovat.

Hvězdička ★

Jste-li snílek a máte hlavu stále v oblacích, je pro vás přívěsek ve tvaru hvězdy ten pravý. Jeho velikost je vhodná pro vygravírování písmena (iniciály) či číslice. Samozřejmě můžete využít oboustranné gravírování a nechat vzkaz pro vašeho milého i z druhé strany.

Srdíčko ♥︎

Symbol lásky, který je určen pro zamilované páry i dobré přátelé. Na přívěsek ve tvaru srdíčka je možné vygravírovat i kratší vzkaz, jméno či důležité datum. Přesný počet znaků je uveden u každého produktu. Je možné nechat vyrobit personalizovaný náramek či náhrdelník, který bude mít gravírování z obou stran. Využijte také možnosti, nechat ozdobit svůj šperk symbolem nekonečného přátelství (ležatá osma) či opravdového štěstí (čtyřlístek) a dalších symbolů, které předají váš vzkaz lépe než slova.

Medailonek ⚉

Tento tvar přívěsku je určen pro ty, kteří toho mají hodně na srdci. Nabízí totiž opravdu velký prostor pro vyjádření se. Nejen že je možné předat šperk s gravírováním v podobě jména, datumu či symbolu. Také na něj můžete přenést opravdu velmi osobní momenty, které se vám doslova vryly do paměti. Co takhle ozdobit medailonek kresbou vašeho dítěte nebo otiskem malého prstíku? S tímto personalizovaným šperkem rozhodně rozzáříte oči vaší milované osobě.

Tubus 🀰

Nejvíce se můžete vyřádit na přívěsku ve tvaru tubusu. Je jej totiž možné nechat vygravírovat ze všech čtyř stran. Vytvořte personalizovaný šperk se jménem nebo důležitým datem. Samozřejmě na něj můžete nechat vyrýt také speciální symbol. Jednotlivé strany oddělte lomítkem, díky tomu poznáme, že následující text, znak nebo číslice již patří na další stranu tubusu.

Písmenko ℗

Personalizovaný šperk s písmenkem sice není určený ke gravírování, ale i přesto dokáže předat vaši jedinečnou myšlenku plnou vzpomínek. Vyberte si určitý počet písmen a sestavte originální náramek či náhrdelník pro vaši nejbližší osobu.

RUČNÍ VÝROBA ŠPERKŮ LASEREM

Určitě vás zajímá, jak přenášíme vaše vzpomínky na přívěsek. A protože je pro nás kvalita šperku na prvním místě, zvolili jsme formu gravírování, která splňuje naše hodnoty, přes které zkrátka nejede vlak.

Průběh gravírování šperku laserem

Gravírování šperku laserem je bezpečná forma, jak přenést osobní vzpomínku a dát jí „fyzickou“ podobu. Laserový paprsek naruší vrchní vrstvu přívěsku a velmi precizně vygravíruje na kov daný text. Díky gravírování laserem je ruční výroba šperků opravdu hračka.

1. Vše začíná na vaší straně. Po zaslání vaší objednávky začneme pracovat na perfektním provedení, což obnáší nachystání přívěsku ke gravírovaní. Je potřeba jej odmastit a celkově očistit od případných nečistot, například drobných částečkách prachu.

2. Po upevnění do stojanu nastavíme design, který budeme na medailonek přenášet a zaměříme laser, aby byl text vygravírován pěkně ve středu šperku.

3. Nyní je čas na samotné gravírování laserem. Přístroj pracuje velmi precizně a dokáže vyrýt i drobné detaily, díky kterým je výsledek perfektní a přesně podle vašich představ.

4. Po dokončení personalizovaného šperku zkontrolujeme medailonek, zda je gravírování provedeno opravdu pečlivě a odpovídá našim vysokým standardům.

5. Jakmile projde naši přísnou kontrolou, zkompletujeme jej s řetízkem či barevnou šňůrkou a dotáhneme váš personalizovaný šperk k naprosté dokonalosti.

VÝHODY RUČNÍ VÝROBY ŠPERKŮ

Díky této formě výroby personalizovaných šperků předáváme našim zákazníkům také kus sebe. Každá zakázka je pro nás důležitá a dáváme do ní vždy maximum, aby byl zákazník spokojený a šperk s gravírováním nosil hrdě na sobě. Jaké další výhody přináší ruční výroba šperků?

Perfektní provedení personalizovaného šperku

Právě gravírování laserem nám umožňuje docílit vždy perfektní výsledku. Jde o velmi přesnou metodu, která pracuje poctivě a pomalu, takže dokáže vygravírovat i ty nejtitěrnější detaily.

Vycentrování gravírování na střed

Aby byl šperk opravdu krásným doplňkem, je nutné dát si pozor na všechny detaily. Díky ruční výrobě šperků máme vše pod kontrolou již od samotného začátku výroby. Proto se vždy snažíme vycentrovat text, číslice či symbol tak, aby byl na středu.

Volba písma gravírovaného šperku

Osobní přístup nám umožňuje nabídnout vám také tři různé fonty písma, které budou zdobit přívěsek. Proto vám personalizovaný šperk padne vždy do vkusu.

Personalizovaný šperk jako doplněk vašeho outfitu

Při ruční výrobě šperků je důležitá také konečná kompletace náhrdelníku či náramku. Preferujete eleganci a váš šatník se nese v business stylu? Dejte přednost stříbrnému, zlatému, rose gold nebo černému řetízku, který ozdobí váš dekolt či zápěstí. Rádi si zasportujete a oblékáte se převážně do ležérního oblečení? Pak vás jistě potěší náramek na barevné šňůrce (výběr barev je opravdu bohatý).

Důležité detaily

Na řetízek či nylonovou šňůrku je potřeba připevnit nejen gravírovaný medailonek. Naši klienti si mohou doplnit jedinečný náramek či náhrdelník také malým zirkonem, který přitáhne ještě více pozornosti a pozvedne šperk zase o jednu úroveň vzhůru. Preferujete jednoduchost? Vynechejte zirkon a vsaďte na minimalistický vzhled, který bude vkusným a jemným doplňkem vašeho outfitu.

Elegantní balení šperku s gravírováním

Ruční výroba šperku je zakončena pečlivým zabalením do krabičky, v níž zůstane šperk v bezpečí nejen během přepravy a následně do luxusní černé či béžové taštičky se saténovou mašlí, který umocní zážitek při obdarování vašeho nejbližšího.

DARUJTE RUČNĚ VYROBENÝ ŠPERK

Jak vidíte, nejde o práci, která zůstává bez povšimnutí. Za vaším personalizovaným šperkem stojí hromada poctivě odvedené práce, ve které se odráží kvalitu a radost z každého detailu. Ručně vyrobený šperk potěší každého muže či ženu, kteří se rádi obklopují kvalitními kousky. Minimalistický vzhled z nich tvoří nadčasovou klasiku, která se hodí ke každému outfitu.

Jakmile si jej oblíbíte, nemusíte se bát, že se vám častým nošením okouká nebo poškodí. Zakládáme si na materiálu, jenž vydrží opravdu náročné zkoušky „ohněm“. Proto si jej můžete vzít jak do vody (vyjma šperků se zirkonem) a nosit ho můžete také při náročném sportování. Samozřejmě, že pokud si ručně vyrobený šperk budete sundávat ve chvílích, kdy hrozí jeho poškození, snížíte tak riziko poškrábání a prodloužíte mu jeho lesk.

Děkujeme, že nám posíláte fotky, a že naše šperky nosíte.