Tip na dárek pro ženy i muže

V ČLÁNKU JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI:

1. TIP NA DÁREK PRO ŽENU
- náramek s gravírováním
- náhrdelník s gravírováním
2. TIP NA DÁREK PRO MUŽE
- náramek s gravírováním
3. ORIGINÁLNÍ TIP NA DÁREK PRO ŽENY I MUŽE

Personalizované dárky

Zapomeňte na shánění dárku na poslední chvíli, který stejně nesplní vaše představy. Námi prodávané personalizované šperky s gravírováním okouzlí doslova každého. Stačí se jen trefit do vkusu při výběru kovu a ideálního gravírování, které bude vašim nejbližším připomínkou nezapomenutelné události.

PERSONALIZOVANÉ ŠPERKY PRO ŽENY I MUŽE

Dokonalý dárek pro kamarádku, partnera, rodiče či známe je personalizovaný šperk s osobním gravírováním, který vystihuje jejich jedinečnost a hodnotu. Je stále více oblíbeným, a to nejen u žen, ale také u mužů. Personalizovaný šperk přináší kousek osobního dotyku ve formě vzájemné lásky, perfektního přátelství nebo jiných důležitých okamžiků. Níže jsme vám připravili hned několik druhů gravírovaných šperků, které jsou ideálním tipem na dárek pro ženy i muže.

Tip na dárek pro ženy i muže

Personalizované šperky pro ženy

Tip na dárek pro ženy i muže

Personalizované šperky pro muže

TIP NA DÁREK PRO ŽENU

Obdarovat ženu a sklidit úspěch není jednoduché. Proto vám při výběru vhodného dárku pro vaši přítelkyni, kamarádku či známou rádi poradíme.

Náramek s gravírováním

Nepřehlédnutelný a přesto minimalistický, to je personalizovaný náramek, který ozdobí každé zápěstí. Okouzlete svou milovanou jedinečným šperkem a vsaďte na originalitu. Nabízíme vám hned tři typy gravírovaných náramků, se kterými jistě zabodujete. 

Náramek na barevné šňůrce

Blyštivý medailonek s osobním vzkazem v kombinaci s barevnou šňůrkou vykouzlí úsměv jak mladší slečně, tak také mamince či manželce. Vybírat si můžete z pestré škály nejrůznějších tónů (červená, růžová nebo třeba modrá a spoustu dalších). 

Nestárnoucí řetízkový náramek

Čtyři barevná provedení luxusních řetízkových náramků jsou ideálním dárkem pro ženu s vytříbeným vkusem. Snoubení barevného kovu a ideálního tvaru medailonku s osobním vzkazem je perfektním tipem na dárek pro ženu.

Pevný bangle náramek

Jednoduchý a elegantní náramek, jehož kořeny sahají až do starověku. Díky jednolitému povrchu je možné vygravírovat delší text, kterým můžete vaší milované sdělit osobní vzkaz, sdílet vzájemné city či vytvořit vzpomínku na nezapomenutelnou chvíli. Bangle náramky jsou dostupné ve čtyřech barevných provedeních.

Náhrdelník s gravírováním

Šperkem, se kterým se ve společnosti blýsknete je jednoznačně personalizovaný náhrdelník s gravírováním. Osobním vzkazem upevníte mezi vámi a vaší kamarádkou, partnerkou či milovanou blízké pouto a ukážete na její význam.

Ideální tip na dárek pro ženu je personalizovaný náhrdelník s gravírováním, který bude připomínkou s osobním vzkazem. Pro naše náročné zákazníky máme v nabídce klasický medailonek, srdíčko či hvězdičku, na které je možné nechat vzkaz vygravírovat.

Náhrdelník s písmeny

Řetízek je ideální k umístění až sedmi písmen, které mohou tvořit určité slovo, jež vás společně váže či odkazovat na jména vašich dětí. Potěšit vaši blízkou můžete až čtyřmi barevnými provedeními a doplnit jej o kamínek zirkonu.

Originální náhrdelník s tubusem

Jedná se o ideální dárek pro každodenní nošení. Na tubus je totiž možné napsat až čtyři vzkazy (na každou stranu jeden). Vaše milá jej pak může otáčet a střídat dle aktuální nálady. Je možné vygravírovat jak písmena, tak také symboly.

Náušnice z chirurgické oceli

Ženy se rády „šňoří“ a výjimkou nejsou ani kvalitní náušnice, které jsou ideální pro každou příležitost. Preferuje jednoduchost? Obdarujte jí náušnicemi ve tvaru srdíčka či kruhu. Ráda vyčnívá a je středem pozornosti? Vsaďte na originální písmenkové náušnice, které mohou připomínat jména vašich dětí či speciální vzpomínku, kterou jste společně prožili. 

TIP NA DÁREK PRO MUŽE

Trefit se vkusu mužům je ještě náročnější. Při výběru ideálního dárku se spolehněte na nás a vyhněte se tak rozpačitým pohledům, při jeho rozbalování.

Gravírovaný náramek

I muži jsou rádi ozdobeni kvalitním kusem šperku. Dopřejte jim pocit důležitosti s personalizovanými náramky s gravírováním, na které jen tak nezapomenou. Díky jedinečnému vzhledu náramku se stanou nepřehlédnutými i oni sami.

Náramek na šňůrce

Barevná šňůrka, jejíž velikost je možné upravit dle potřeby, díky chytrým uzlíkům ozdobí ruku kamarádovi, manželovi i blízkému. Nechte vygravírovat nezapomenutelnou vzpomínku na kovový medailonek, který může nést například také vlastnoruční podpis dítěte. 

Elegantní řetízkový náramek

Chcete svému outfitu dodat punc luxusu? Zazařte s personalizovaným řetízkovým náramkem, který je perfektní připomínkou pevného přátelství i pravé lásky. Náramky jsou vyráběny ve čtyřech barvách a díky jednoduchosti jsou vhodné jak ke sportovnímu outfitu, tak také k ryze profesionálnímu.

Náramek s písmenky

Utvořte vašemu partnerovi personalizovaný náramek, který mu při pohledu na něj připomene vaše usměvavé ratolesti. Na řetízkový náramek je možné přidat až tři písmenka a vytvořit tak originální šperk s osobním kouzlem.

Bangle náramek

Díky celkem velké ploše, na kterou je možné vygravírovat konkrétní text, můžete sdělit vašemu milému náklonnost či vzájemné city. Také je možné vygravírovat jméno, datum, ke kterému vás váže vzpomínka či milostný citát.

Náramek s tubusem

Náramek s tubusem je naším absolutním bestsellerem. Tubus se čtyřmi stranami je možné nechat ozdobit dojemnými vzkazy a nápisy ze všech stran. Právě proto je náramek s tubusem skvělým tipem na dárek pro muže. 

ORIGINÁLNÍ TIP NA DÁREK PRO MUŽE I ŽENY

Tak co, přesvědčili jsme vás o jedinečnosti a nápaditosti, kterými díky personalizovanému šperku obdarujete vašeho nejbližšího? Jedná se zkrátka o srdeční záležitost s jasným vzkazem.

Kvalita materiálu 

Jelikož se jedná o dárek, vždy byste měli dbát také na kvalitu provedení. Midorini si zakládá na poskytované kvalitě, aby vám vaše personalizované šperky mohly dělat radost dlouhou dobu. Pro jejich výrobu používáme chirurgickou ocel a stříbro, které zvládnou také pobyt ve vodě i každodenní nošení. Dokonce si je můžete vzít také do moře, nepoškodí je totiž ani slaná voda. Personalizované šperky se zirkonem je nutné při vodních radovánkách sundávat, doporučujeme je odložit také při sprchování. Zirkon by se mohl odlepit a odpadnout.

Univerzální využití medailonku

Výše jsme zmínili tipy na dárek pro ženy i muže. Nyní vám chceme ukázat, jak popustit uzdu fantazii při gravírování a dopřát vaší polovičce opravdu ten pravý šperk, který bude nosit s radostí každý den. Na medailonek jsme totiž schopni vygravírovat téměř cokoliv. 

Může se jednat nejen o kratší text či datum, ke kterému vás váže společná vzpomínka. Vytvořte personalizovaný šperk s medailonkem, na kterém bude vygravírovaný otisk prstíku vašeho dítěte nebo jeho originální malířské dílo. Nic nepotěší víc než dárek s osobní hodnotou.

Na medailonek vám můžeme zvěčnit také znamení zvěrokruhu či vlastnoruční podpis.

Elegantní dárkové balení

Stejně tak jako výběr samotného personalizovaného šperku je důležité také balení, ve kterém osobní dárek předáte svým blízkým. Nechte si zabalit náhrdelník či náramek námi do luxusního dárkového balení. Personalizované šperky balíme do černé kraftové krabičky, ve které je v bezpečí také během přepravy. Krabičku vkládáme do béžové či černé dárkové taštičky, která je svázaná luxusní černou saténovou mašlí.

Pomohli jsme vám? Už máte při výběru vhodného dárku pro ženu či muže jasno? Pojďte se inspirovat na náš web a prohlédnout si varianty gravírovaných šperků, které zdobí zápěstí či dekolt stovce našich spokojených zákazníků. 

Děkujeme, že nám posíláte fotky, a že naše šperky nosíte.