Originální dárek - šperk s vlastním textem

Chcete, aby se váš dárek mezi ostatními blýsknul? Vsaďte na jedinečnost šperku s vlastním textem. Originální dárek, který jistě najde využití jak při běžném nošení, tak při speciálních příležitostech. Je skvělým doplněk ženského i pánského zápěstí a elegantně vyzdvihne i dekolt. Odměňte sebe nebo své blízké dárkem, který zahřeje u srdce.

Nápaditý a originální dárek

Jen vy znáte vaše přátelé, drahé polovičky či blízké nejlíp a víte, čím jim vykouzlit úsměv na tváři. Šperk s vlastním textem je možné vytvořit dle vaší fantazie. Nabízíme opravdu rozmanité možnosti medailonků, barev a materiálů, ze kterých si sestavíte ideální šperk podle přání. 

Jedinečný šperk s vlastním textem

Při volbě toho pravého je nutné zvážit preference, které blízká osoba upřednostňuje – může se jednat o oblíbenou barvu nebo elegantní či hravý styl oblékání. V potaz vezměte také alergie na kov, kterými její pokožka trpí.

Materiály pro výrobu šperku s vlastním textem

  • Materiálů, se kterými při tvorbě personalizovaných šperků pracujeme, je hned celá řada. „Tělo“ náramku s gravírováním může tvořit jak barevná nylonová šňůrka, tak také chirurgická ocel či stříbro. Pro alergiky doporučujeme vybírat chirurgickou ocel, kterou snese opravdu každý. Jedná se o materiál, který je využíván také ve zdravotnictví, a proto není nutné mít jakékoliv obavy. Stříbro je kov, na který se ojediněle nějaká ta alergie objevit může, jde ale opravdu o minimum případů.
  • Pro výrobu medailonků používáme chirurgickou ocel, jenž snese gravírování, vydrží pobyt ve sladké i slané vodě a ani při každodenním nošení nehrozí ošoupání textu.
  • Některé šperky jsou ozdobeny také kamínkem zirkonu, který podtrhne elegantní a luxusní dojem z personalizovaného šperku. Náramek či náhrdelník se zirkonem však doporučujeme při styku s vodou sundávat. To se týká také sprchování či pobytu v moři.

Barevné kombinace originálního dárku

  • Abychom potěšili jak milovníka růžové, tak také černé, zařadili jsme do našeho sortimentu náramky na barevné nylonové šňůrce, které rozveselí i deštivý den. Barevná paleta je opravdu pestrá – najdete u nás doslova všechny barevné provedení šňůrkových náramků.
  • Jestliže máte rádi elegantní řetízkové náramky a náhrdelníky, nevěšte hlavu. I pro vás máme v nabídce čtyři barevná provedení, kterými jistě potěšíte vaše nejbližší. Vyberte si zlatou, rose gold, stříbrnou či černou a vyzdvihněte váš outfit k dokonalosti. 

Šperk s vlastním textem pro každou příležitost

  • Šperky Midorini jsou vyráběny s myšlenkou, aby vám tvořili parťáka jak při každodenních činnostech, tak také při slavnostních událostech. Je jen důležité zvolit ideální provedení, které je vytvořeno na míru vaší osobnosti.
  • Preferujete sportovní styl a ve volnočasovém oblečení se cítíte jako ryba ve vodě? Pak zvolte náramek s gravírováním na šňůrce, který podtrhne celkový outfit a dopřeje vám trochu volnosti.
  • Máte rádi pevně utaženou kravatu a na podpatcích se pohybujete dennodenně? Ozdobte svůj dekolt elegantní a minimalistickým řetízkem a gravírovaným medailonkem. Na svém zápěstí zapněte řetízkový náramek, který působí velmi luxusně.
  • Naše šperky jsou ovšem natolik univerzální, že je možné kombinovat jejich provedení s různými styly oblékání. Na pracovní schůzce vás může zdobit černá šňůrka s gravírováním a při procházce se vám na krku houpat minimalistický personalizovaný náhrdelník. Využití se meze nekladou.

DSC_5394MAMA (kopie)

Šperk s vlastním textem pro muže i ženu

Jestliže pátráte po originálním dárku pro obě pohlaví, jste u nás správně. Naše personalizované šperky jsou totiž praktickým dárkem, který potěší jak muže, tak také ženu. Pro muže máme v nabídce elegantní náramky s gravírováním, které ozdobí zápěstí a při bližším pohledu upoutají pohled osobním vzkazem. Ženy u nás mají o něco pestřejší výběr – ozdobte svůj dekolt nepřehlédnutelným šperkem, své zápěstí personalizovaným náramkem či zvolte náušnice, které dotvoří váš outfit.

Originální dárek s osobním významem

Při gravírování popusťte uzdu fantazii a nebojte se personalizovaným šperkem připomenout vašim blízkým vzpomínku, která vás vzájemně spojuje. Na šperk s vlastním textem jsme schopni vygravírovat nejen jméno či datum, ale také různé znaky, jako je například srdíčko nebo nekonečno. Proč se ale vázat? Vygravírujeme vám například otisk prstu nebo vlastnoruční kresbu vašeho dítěte. Pamatujete si místo, kde jste se seznámili? Ozdobíme váš šperk souřadnicemi, jež jsou svědkem vaší romantické chvíle. Nechte na medailonek vyrýt souhvězdí zvěrokruhu vaší kamarádky nebo vlastnoruční podpis dcery či syna.

Dárek k svátku i narozeninám

Originálním dárkem k narozeninám či svátku je jednoznačně šperk s vlastním textem, který dá najevo vaši náklonnost a nezapadne mezi hromadu nepraktických dárků bez významu. Chcete rozveselit vaši kamarádku či kamaráda? Darujte jim personalizovaný šperk s osobní vzpomínkou a vykouzlete úsměv na tváři. Gravírované šperky jsou skvělým dárečkem také při výročí. Díky nimž můžete poukázat na pevné pouto, které váš vzájemně pojí a dobu, kterou jste již společně ušli. 

Naše dárkové sady náramků jsou vyrobeny přesně pro ty, kteří hledají sázku na jistotu. Darujte tatínkovi náramek, který znázorňuje nezlomné rodičovské pouto. V sadě je také náramek pro dítko. Požádejte vaši kamarádku, zda vám půjde za svědka a ozdobte se s holkama na rozlučce se svobodou jednotnými náramky, které jsou na dárkové kartičce s romantickým citátem. 

Příležitostí, ke kterým je vhodné je darovat je opravdu mnoho. Právě pro tu vaši, ať už to jsou narozeniny nebo jen rozradostnění dne si můžete vybrat nejen váš osobní šperk s vlastním textem, ale také jeden z našich již připravených šperků s gravírováním a vytvořit tak originální dárek.

krabička a dárková taštička MIDORINIDSC_1639

Elegantní balení originálního dárku

Chcete docílit opravdu nezapomenutelného momentu? Schovejte šperk s vlastním textem do luxusního balení a nechte vašeho blízkého pomalu rozbalovat originální dárek s osobním kouzlem. Nevíte jak na to? Nevlastníte zásobu kreativity? Nechte to na nás. Naše šikovné ruce zabalí šperk do krabičky z kraftového papíru, která nejen že umocní zážitek z rozbalování, ale hlavně jej ochrání před poškrábáním. Aby bylo vše perfektní, krabičku vložíme do dárkové taštičky v béžové či černé barvě, která je v matném provedení. Vše zakončíme bohatou černou mašlí ze saténu a vytvoříme tak pomyslnou třešničku na dortu. Už nezbývá nic jiného, než originální dárek předat a radovat se při pohledu na vašeho blízkého.

Pokud hledáte něco zcela výjimečného a originálního, čím byste potěšili vaše okolí, nejspíš jsme vás již přesvědčili o jedinečnosti personalizovaných šperků. Teď už je řada na vás, jaký typ zvolíte a s jakou myšlenkou jej předáte vašim milovaným. Šperk s vlastním textem by měl odrážet osobnost a výjimečný vztah, který vás mezi sebou spojuje. Nebojte se zariskovat a vygravírovat na medailonek něco, co jej učiní nezapomenutelným a budete jej chtít nosit každý den. Radost nemusíte dělat jen druhým – dopřejte si kousek luxusu a nechte zhoupnout personalizovaný náramek i na vašem zápěstí.