Šperky z chirurgické oceli

V ČLÁNKU JSME PRO VÁS PŘIPRAVILI:

1. Pro koho jsou šperky z chirurgické oceli vhodné
2. Jak o šperky z chirurgické oceli pečovat
3. Jak šperky z chirurgické oceli čistit
4. Jaké jsou vlastnosti šperků z chirurgické oceli
5. Gravírování do šperků z chirurgické oceli

Šperky s příběhem

1. Pro koho jsou šperky z chirurgické oceli vhodné?

Velmi oblíbeným materiálem, ze kterého se vyrábí různé druhy krásných šperků, je právě chirurgická ocel. Jde o kov, který je vhodný doslova pro každého – šperk z chirurgické oceli může nosit alergik a je vhodný také při nastřelování prvních náušniček. Užít si jeho krásu a kvalitu může opravdu každý.

Zdravotně nezávadné šperky z chirurgické oceli

Chirurgická ocel je slitina obsahující železo, nikl a chrom. Jedná se o opravdu kvalitní kov, který nepodléhá korozi a nemění svou barvu při kontaktu s vodou či potem. Je tedy možné nosit šperky z chirurgické oceli také při sportu či při koupání v moři. Tento materiál se zcela běžně používá v lékařství, například pro výrobu zubních implantátů, či zdravotních nástrojů.

Šperky z chirurgické oceli a alergici

Jelikož je kov zdravotně zcela nezávadný a neobsahuje žádné dráždivé látky, mohou je nosit také lidé s citlivou pokožkou. Je tedy naprosto hypoalergenní a doporučuje se také při píchání prvních náušnic – nemusíte se totiž obávat nechtěné reakce vašeho dítěte na dosud neznámý kov.

2. PÉČE O ŠPERKY Z CHIRURGICKÉ OCELI

Stejně jako na ostatní kovy, i na šperky z chirurgické oceli je potřeba dávat pozor. I přesto, že jsou opravdu odolné a je s nimi možné dělat téměř cokoliv, i ony mohou nesprávnou péči utrpět škody na kráse.

Správné ukládání šperků

Nejčastěji dochází k mechanickému poškození šperků, například poškrábáním jednoho o druhý. Tomu zabráníte vhodným ukládáním vašich oblíbených kousků třeba do stejně krásné šperkovnice. Ta má jednotlivé přihrádky, do kterých je možné uložit vícero šperků a zabránit tak jejich vzájemnému poškození.

Zamezení kontaktu s chemickými přípravky

Nahlodat povrch šperku z chirurgické oceli mohou velmi snadno silné chemikálie, které běžně najdeme v každé domácnosti. Může se jednat například o čistící přípravky do koupelny, které obsahují chlor či nádobku s chemií určenou na vytírání, jejíž aroma po Savu se táhne celým domem. Při úklidu či jakékoliv činnosti, při které hrozí riziko kontaktu s chemikáliemi, si šperky z chirurgické oceli raději sundejte a předejděte tak jejich poškození.

Šperky z chirurgické oceli

PERSONALIZOVANÉ NÁHRDELNÍKY

Šperky z chirurgické oceli

PERSONALIZOVANÉ NÁRAMKY

3. ČIŠTĚNÍ ŠPERKŮ Z CHIRURGICKÉ OCELI

Aby si vaše jedinečné šperky zachovaly punc elegance a luxusu, je nutné věnovat jim čas od času nějakou tu péči. Každý kov vyžaduje maličko jiný postup, díky kterému dosáhnete nejlepšího výsledku.

1. Nejjednodušší způsob, jak rychle a snadno vyčistit chirurgickou ocel, je použití teplé jarové vody. Namočte jemný hadřík do vody a otřete vaše šperky. Poté je omyjte pod tekoucí vodou a osušte čistým ubrouskem. Tímto způsobem efektivně vyčistíte šperky také od potu a mastnoty.

2. Vyzkoušejte také skvělého pomocníka v každé domácnosti – jedlou sodu. Smíchejte trochu vody a sody bikarbony a umíchejte si z nich „pastu“. Za pomocí hadříku vyčistěte zašlé šperky z chirurgické oceli a opláchněte teplou vodou.

 

Šperky z chirurgické oceli

PERSONALIZOVANÉ NÁHRDELNÍKY

Šperky z chirurgické oceli

PÁROVÉ NÁRAMKY

4. BEZKONKURENČNÍ VLASTNOSTI CHIRURGICKÉ OCELI

Poměrně snadná péče o šperky z chirurgické oceli a jejich zdravotní nezávadnost vám stále nestačí? Podívejte se s námi na další důvody, proč je tento materiál tak žádaný.

Vysoká trvanlivost šperků z chirurgické oceli

Díky odolnosti a pevnosti materiálu jsou šperky schopné vydržet o poznání delší dobu v perfektním stavu, v porovnání se šperky z jiných kovů. Svou roli hraje také snadná péče a správné skladování, jež jim prodlouží životnost.

Variabilita designů

Chirurgická ocel je vhodná ke zpracování šperků do různých tvarů a stylů. Proto vám nabízíme opravdu nepřeberné množství krásných šperků, ve kterém si každý najde ten svůj. Z chirurgické oceli je také možné velmi snadno vytvarovat medailonky či přívěsky dalších tvarů, do nichž jde bez problému nechat vygravírovat vaši nezapomenutelnou vzpomínku. Díky minimalistickému vzhledu je možné šperky nosit jak do práce či na formální setkání, tak také do divadla a jiné společenské akce.

Příjemná pořizovací cena

V porovnání se šperky, jejichž základ tvoří zlato, platina a další drahé kovy, je šperk z chirurgické oceli možné pořídit za velmi příjemnou cenu. Jeho vysoká kvalita vás stejně tak jako „nízká“ pořizovací cena mile překvapí.

Nestárnoucí vzhled

Šperk z chirurgické oceli svým vzhledem doplní sportovní i vysoce elegantní outfit. Díky jedinečné myšlence, která stojí za jeho vznikem a každým dnem vám připomíná osobní vzpomínku, je nestárnoucím doplňkem. Pevnost a odolnost z něj činí opravdového držáka – i při každodenním nošení se váš oblíbená kousek nezdeformuje a nehrozí, že ztratí lesk.

5. ŠPERKY Z CHIRURGICKÉ OCELI S GRAVÍROVÁNÍM

Jelikož jsme si tento hypoalergenní kov oblíbili stejně jako vy, v naší nabídce najdete plno jedinečných a originálních šperků vyrobených z chirurgické oceli, kterými vykouzlíte úsměv na tváři mamince, babičce, dceři, ale i partnerovi či kamarádovi. Ozdobte své zápěstí osobní vzpomínkou a mějte své blízké neustále u sebe.

Náhrdelníky z chirurgické oceli

První kategorie náhrdelníků se skládá ze čtyř barev – stříbrné, zlaté, rose gold a černé. Díky bohaté nabídce oblíbených barev s našimi personalizovanými náhrdelníky z chirurgické oceli nešlápnete vedle a jistě uděláte radost jak mladší slečně, tak také ženě, která již dokáže ocenit kvalitní kousek šperku.

Vytvořte si šperk na míru díky pěti různým typům přívěsků, na které dokážeme vygravírovat doslova cokoliv. Podle velikosti tvaru můžete zvolit rozsah textu či popustit uzdu fantazii a nechat vygravírovat osobní vzkaz v podobě otisku prstu nebo dětské kresby.

Náramky z chirurgické oceli

Každému zápěstí padne náš jedinečný a blyštivý náramek z chirurgické oceli, kterým je možné obdarovat ženy, muže, a dokonce pro vás máme nachystané také párové náramky pro kamarády či partnery. Délka řetízku, na kterém je gravírovaný medailonek, jde snadno upravit díky několika očkům, která jsou určena pro pohodlné zapínání.

Chirurgickou ocel si můžete vybrat stejně tak jako u náhrdelníků také ve čtyřech barvách (stříbrné, zlaté, rose gold a černé). Nemusíte se však držet oblíbené klasiky - řetízkového náramku. Prohlédněte si také naše náramky na barevné saténové šňůrce, která nabízí opravdu pestrý výběr. Začíná na světle růžových tónech, pokračuje veselou červenou či modrou a pomalu končí na sytě černé, kterou zkrátka nic nezkazíte. Velikost šňůrky je možné upravit díky posuvným uzlíkům, takže sedne jak širšímu pánskému zápěstí, tak také křehké ženské ruce.

Náušnice z chirurgické oceli

Každá žena dokáže s jiskrami v očích ocenit kvalitní kousek šperku, který bude jistě ráda nosit. Náušnicemi z chirurgické oceli ji jistě potěšíte – kvalitní a praktický kousek, jenž je možné libovolně kombinovat s dalšími šperky a není nutné ho sundávat při každém sprchování. Vybírejte ze čtyř barev (stříbrné, zlaté, rose gold a černé) a vytvořte dokonalý dárek pro vaši milou v kombinaci s našimi dalšími jedinečnými šperky z chirurgické oceli.

Získaly si vás šperky z chirurgické oceli stejně jako nás? My jsme jejich bezkonkurenčním vlastnostem a bohaté nabídce naprosto propadli. Potěšte vaše nejbližší kvalitními kousky, které budou s radostí nosit každý den. Minimální péče a vysoká odolnost z nich činí oblíbené doplňky, jenž skvěle doplní pracovní i volnočasový outfit.

 

Děkujeme, že nám posíláte fotky, a že naše šperky nosíte.