Náramky pro přátelé

Potěšte své nejbližší kvalitním kouskem z chirurgické oceli či stříbra, který v sobě nese pravou podstatu přátelství. Nejde jen o minimalistický šperk se špetkou elegance, ale také o vyjádření pevného pouta. Proto jsou tady náramky pro přátelé, které symbolizují věrnost, náklonnost a vzájemné sympatie, zkrátka vlastnosti, bez kterých by se žádné pravé přátelství neobešlo.

Šperky přátelství stejně pevné, jako naše materiály

Pravé přátelství je pevné jako ocel, prochází zkouškami, musí odolávat okolním podmínkám, je vystavováno vnějším faktorům. V době, ve které se hodnoty mění rychlostí blesku, si zachovává stále stejnou podobu a stojí na pevném základu. To samé můžeme říct i o našich špercích, které odráží vzájemný vztah dvou blízkých lidí.

Díky jejichž vysoké odolnosti vás budou zdobit opravdu dlouhou řádku let, a proto myslíme také na jejich provedení. Zvolené materiály a nadčasový design z nich činí nestárnoucí klasiku, která je a bude stále trendy. Personalizované šperky jsou také skvěle kombinovatelné s ostatními a díky minimalistickému vzhledu vytváří harmonickou kombinaci například při vrstvení jednotlivých řetízku na jednom zápěstí.

Kvalitní náramky přátelství

Je pro nás důležité dělat svět krásnějším kvalitními materiály, které znázorňují vzájemnou lásku. Pro výrobu náramků pro přátelé používáme chirurgickou ocel, která je hypoalergenní, a proto si nemusíte lámat hlavu, zdali je vhodným dárkem pro vaši kamarádku či kamaráda. Chirurgická ocel je také vysoce odolná vůči mechanickému poškození – měkké kovy se mohou snadno poškrabat či odřít při běžných denních činnostech. Šperky z chirurgické oceli jsou barevně stále a nehrozí, že po letech nošení změní odstín. Při pravidelné péči vydrží opravdu roky jako nové. Stačí je přitom otírat hadříkem namočeným v jarové vodě.

Druhou variantou jsou stříbrné šperky, které odráží eleganci a vytříbený vkus. Jde o velmi univerzální doplňky, které lze kombinovat s doslova jakýmkoliv stylem outfitu. Šperky přátelství ze stříbra jsou odolné vůči mechanické deformaci a procento populace, které je něj alergické je minimální. Péče o šperky ze stříbra vyžaduje určitou disciplínu – je vhodné je skladovat v (nejlépe) uzavřené šperkovnici, která zamezí proudění vzduchu a „stříbření“ šperků. Zároveň zamezí vzájemnému odírání. To, jak náročná je péče o stříbrné šperky jsme probírali v tomto článku.

Spřízněná duše 110 mm + Zirkon ROSE GOLD 2

Šperky přátelství s osobní hodnotou

Není nic víc než vědomí, že je s vámi vaše kamarádka či kamarád i v té nejtěžší životní situaci, při náročném rozhodnutí nebo vám stojí po bohu ve vypjaté chvíli. Darujte svou přítomnost svým nejbližším a připomeňte jim náklonnost a podporu.

Naše personalizované šperky s gravírováním vypráví jedinečný příběh každého z vás. Minimalistický vzhled z něj činí elegantní a nenápadný doplňkem outfitu, který si svou pozornost jistě přitáhne. Díky jednoduchému vzhledu je ideální k jakémukoliv stylu, ať už preferujete sportovní či business, skvěle vás doplní. Zároveň je naše šperky možné nosit také na ryze společenské události, jako jsou například plesy a večírky.

Řetízkové náramky pro přátelé

Ať už jde o dámské či pánské náramky, oba druhy jsou vyrobeny z chirurgické oceli. Co je však podstatné je fakt, že si na ně můžete nechat vygravírovat osobní vzpomínku, podle typu přívěsku. Na hvězdičku je možné napsat pouze jedno písmeno, například počáteční písmeno vašeho jména. Na ostatní tři medailonky můžete vygravírovat celé jméno, kratší vzkaz či symbol nekonečna, který představuje vzájemné pouto. Řetízkové náramky pro přátelé mohou mít také kamínek zirkonu, jenž pozvedne šperk na další úroveň a přitáhne pozornost okolí. V neposlední řadě je také možnost nechat na medailonek vygravírovat menší kresbu, například s osobní vzpomínkou. Potěšte svou kamarádku či kamaráda náramkem s vlastnoručně nakresleným obrázkem či motivem dle vlastní fantazie, která odkazuje na pevné pouto.

Náramek přátelství na šňůrce

Velmi oblíbené jsou barevné nylonové šňůrky, jejichž velikost je možné libovolně upravit. Opět je zde možnost volby gravírovaného přívěsku, který ponese osobní vzpomínku. Odstín šňůrky vybírejte důkladně, každý má totiž jiný význam:

  • Červená představuje vzájemnou lásku, nehynoucí pouto a nekonečný příval lásky.
  • Zelená barva je nesobecká a bezpodmínečná.
  • Modrá šňůrka představuje nesvazující vztah bez komplikací, plný tance, vtipů a zábavy.
  • Fialové tóny odráží zdravé sebevědomí a kvality druhého.
  • Černá je typickou barvou síly a stability.
  • Šedý odstín vypovídá o vzájemné solidaritě.
  • Hnědá barva je symbolem domova, značí bezpečí.
  • Růžová barva představuje něžnou lásku, která neklade podmínky.
  • Bílá zastupuje upřímný a nevinný vztah.

Nově pro vás nabízíme také možnost sestavit si svůj osobní příběh na jedné barevné šňůrce. Náramek přátelství může mít až šest kostiček s písmenky, která mohou znázorňovat skryté heslo, celé jméno anebo přezdívku. Šperk tvoří dvojitá šňůrka a dělá z něj originální a jedinečnou vzpomínku, jež nezůstane bez povšimnutí.

Párové náramky pro přátelé

Zhmotněte vzájemné pouto a ozdobte si svá zápěstí navzájem. Párové náramky přátelství obsahují vždy dva kusy šperků dle vlastní volby. Líbí se vám šňůrkové náramky nebo vám padl do oka elegantní řetízkový? Zkombinujte si své preference do jedné dárkové krabičky. Nezapomenutelná vzpomínka vám bude každodenní připomínkou celoživotní opory.

DSC_1639Přátelství

Náramky přátelství na dárkové kartičce

Nejste kreativní duše? Pak pro vás máme v nabídce šperky přátelství s vygravírovanými motivy. Vyberte si náramek pro svou spřízněnou duši a vyjádřete jí svou oporu. Naše dárkové kartičky obsahují trefné citáty, které jsou pevně spjaty se vzájemný poutem, důvěrou a bezpečím.

Písmenkové náramky pro přátelé

Originálním způsobem, který vyjadřuje eleganci a minimalismus, je také náramek s písmeny, která mohou tvořit iniciály či počáteční písmena jmen. Na šperk můžete umístit až 3, a proto je možné na zápěstí nosit hned tři své kamarády.

Dárkové balení šperku přátelství

Gravírované šperky zasíláme automaticky v luxusní černé dárkové krabičce se zlatým logem, která je vystlaná černou pěnou, pro zachování perfektního stavu náramku přátelství. Abyste umocnili okamžik darování, zabalte krabičku do dárkové tašky s bohatou saténovou mašlí. Na výběr jsou dvě barevná provedení – matná černá a matná béžová.

Náramky přátelství na dárkové kartičce vám můžeme zabalit do matné černé či béžové obálky, která je opět převázaná typickou saténovou mašlí, jež dodává punc luxusu a elegance.

Náramek pro přítele vydá za tisíc slov

Připojte se k nám na cestě, kde nejsou šperky jen módním doplňkem, ale kde každý kousek vypráví svůj příběh. Přeneste ty pravé hodnoty do světa, kde není vždy snadné rozpoznat skutečné priority od malicherností. Náramky pro přátelé nejsou pouze ozdobou – jsou symbolikou toho nejcennějšího, co život nabízí: pravým přátelstvím.