Náramky pro vaši maminku

Každá maminka je jedinečná a jakým jiným způsobem zdůraznit její hodnotu, než něčím tak osobním a krásným, jako je personalizovaný náramek. Obklopte se hřejivou představou pohledu na svou maminku, které září oči radostí, při rozbalení speciálního dárku, jenž je vyroben jen pro ni.

Propracovaný náramek pro maminku od prvního detailu

Zakládáme si na preciznosti a kvalitě, která je protkaná šperky s gravírováním. Nejde pouze o módní doplněk, který zapadne mezi ostatní kousky ve šperkovnici. Jde o vyjádření společenských vazeb, o zhmotnění vzájemných citů. Kombinace tradičního umění a láska k řemeslu tvoří základ každého šperku, který pro vás s radostí vyrábíme. Náramek pro maminku představuje láskyplné pouto mezi dvěma osobami. Je pro nás důležité vnést tyto pocity do medailonku již při samotném gravírování osobní vzpomínky.

Náramek pro maminku vypráví příběh

Vyjádřete lásku ke své mamince. Šperk s osobní hodnotou sděluje intimní zážitek, na který zkrátka nechcete zapomenout. Může jít o dávno zapomenutou vzpomínku, příběh lásky k rodině, jedinečné chvíle strávené společně… Skutečnost, že darujete mamince zhmotnělou lásku je k nezaplacení.

Personalizovaný náramek pro vaši maminku

Díky jednoduchému a minimalistickému vzhledu jsou naše šperky skvělým doplňkem doslova pro jakýkoliv typ ženy. Ať už vaše maminka ráda sportuje, je časově vytížená business woman nebo zkrátka tráví čas doma na hrací podložce v teplácích, jistě ocení personalizovaný náramek s osobní hodnotou. Nenápadný vzhled z něj činí nadčasový doplněk k plesovým šatům i legínám s pohorkami.

Chápeme, že žádná maminka není stejná a neexistuje univerzální klíč k radosti. Proto při výrobě personalizovaného šperku klademe důraz na individualitu.

Výběr materiálu náramku pro maminku

  • U nás máte možnost volby materiálu, ze kterého náramek pro maminku vyrobíme. Buďto si můžete zvolit jeden (či více) z nepřeberného množství řetízkových náramků z chirurgické oceli, které jsou hypoalergenní, péče o ně nevyžaduje žádné speciální přípravky a vydrží i každodenní oběti, které maminky přinášejí.
  • Druhou možností jsou barevné nylonové šňůrky, které je možné upravit dle velikosti zápěstí pomocí dvou posuvných uzlíků. Určitě u nás najdete náramek pro maminku v její oblíbené barvě. Každá barva vyjadřuje jiné vlastnosti, například obětavost, laskavost či silnou důvěru.
  • Poslední možností jsou tzv. bangle náramky, které jsou vyrobeny také z chirurgické oceli. Je na ně možné vygravírovat až 40 znaků, což dává opravdu široké možnosti využití.

Máma a dcera obalTři písmenka ROSE GOLD

Medailonky na náramek pro vaši maminku

Některé typy přívěsků jsou vyrobeny ze stříbra. Pokud si i vy vyberete jeden z nich, doporučujeme ho odkládat při manuálních pracích, při kterých hrozí jeho poškrábání. Gravírovaný náramek skladujte v uzavřené šperkovnici, která minimalizuje riziko oxidace kovu a jeho černání.

  • Pokud chcete zvolit nepřehlédnutelný šperk, určitě vás zaujme písmenkový náramek, na který je možné připevnit 1–3 písmena dle vlastní volby. Ta mohou představovat počáteční písmena jmen či iniciály.
  • Mezi velmi oblíbené patří přívěsek ve tvaru medailonku, který nabízíme v sedmi velikostech. Můžete tedy vsadit na minimalistický a nenápadný vzhled nebo vaši lásku vystavit na obdiv. Podle prostoru, který medailonek nabízí, jsme schopni na něj vygravírovat téměř cokoliv. Od jednotlivých písmen, přes celá jména, až po menší kresby a symboly.
  • Nabízíme také různé typy srdíček, které mohou být ozdobeny iniciálou či krátkým jménem.
  • Hvězdičku gravírujeme iniciálou nebo číslem.
  • Poslední možností je přívěsek ve tvaru tubusu, na něhož se vejde nejvíce textu. Vygravírovat text či symbol můžeme ze všech čtyř stran, přičemž na každou se vejde maximálně 12 znaků.

Barevné provedení náramku pro maminku

U valné většiny náramků pro vaši maminku máte na výběr ze čtyř provedení jednotlivých komponentů – zlaté, rose gold, stříbrné a černé. Barevné provedení se týká jak přívěsků, tak také řetízku. Jak už jsme výše zmínili, při nákupu si vybíráte také odstín šňůrky. Ty nabízíme v těchto odstínech: černá, červená, šedá, bílá, růžová, béžová, starorůžová, krémová, hořčicová, fialová a modrá.

Důležité detaily na šperku pro maminku

Jakmile máte náramek pro vaši maminku sestavený, je důležité věnovat stejnou pozornost také detailům, které udělají personalizovaný šperk tím nejoblíbenějším ze všech. Proto jsme nabídku rozšířili o tři typy písma, romantické i klasické, které vypovídají o povaze vašeho nejbližšího.

Nejste limitování psaným textem, můžete zvolit originální cestu. Na personalizovaný šperk můžete vyjádřit své pocity jednoduchou vlastnoruční kresbou, kterou nám přiložíte k objednávce. Skvěle vypadají dětské malůvky či otisk prstíku. Tak můžete mamince věnovat vaši přítomnost v jakoukoliv minutu, ve kterou vás potřebuje. Může vás mít neustále u sebe.

Projevte svou náklonnost symboly, například ležatou osmičkou znázorňující nekonečno, psí tlapkou či čtyřlístkem pro štěstí. V nabídce pro vás máme předpřipravené náramky pro maminku, podle jejího znamení zvěrokruhu. 

Speciální náramek pro maminku

Trápí vás nedostatek kreativity? Pak pro vás máme na našem e-shopu celou sekci, věnovanou právě maminkám. Najdete v ní nejen krásné náramky, ale také náhrdelníky, které je možné libovolně kombinovat a vytvářet tak dokonalé dárky k narozeninám, k Vánocům nebo jen tak pro radost. Na speciálních dárkových kartičkách najdete i párové náramky pro maminku s dcerou či synem, které jsou propojeny vzájemnou láskou a při pohledu na ně vám na paměti vyvstane jedinečná vzpomínka plná smíchu a radosti.

darek MIDORINIkrabička a darkova taštička MIDORINI

Náramky pro maminky balíme s láskou

Víme, že precizní provedení si žádá péči a dokonalost také při samotném balení dárku. Proto jsme dlouho vybírali dárkové tašky a krabičky, které by odrážely krásu a jedinečnost šperků. Na výběr máte ze dvou barevných provedení, konkrétně matné černé a béžové. Dárkové tašky jsou dostatečně prostorné pro předání náramků i náhrdelníků. K luxusu jim dopomáhá bohatá černá mašle vyrobena ze saténu.

Všechny šperky balíme do kraftových krabiček černé barvy, aby během přepravy nebyly poškozeny nebo se o sebe navzájem nepoškrábaly. Jsou vystlány černou pěnou, která je udrží na místě. Využití najdou také po rozbalení – jednoduše v nich můžete skladovat vaše oblíbené blyštivé poklady.

Samozřejmě myslíme také na náramek pro maminku, který je připevněn na dárkové kartičce s dojemným citátem. Ten je možné zabalit do obálky stejných barev a převázat černou mašlí, jež umocní zážitek z obdarování.

Překvapte vaši maminku něčím jedinečným, jako je ona sama. Díky personalizovaným šperkům s gravírováním vytvoříte nejen nádherný dárek, ale také nezapomenutelnou vzpomínku, jež se bude houpat na jejím zápěstí. Jsme tam, kde se setkává osobní dotek s elegancí.