Ideální dárek na den otců pro rok 2024

Ideální dárek na den otců pro rok 2024

Možná už se poohlížíte po vhodném dárku pro tatínka. Nejen maminky mají svůj den, který se každoročně slaví. Neděle 16. června patří právě tatínkům, tak jim nezapomeňte udělat radost! My vám přinášíme pár skvělých tipů, se kterými jistě nešlápnete vedle.

Personalizovaný náramek pro tátu s osobní hodnotou

Lámete si hlavu s originálním dárkem, který tatínka potěší a nezůstane ležet zaprášený na polici? Šperky pro tatínky jsou mnohem více než jen módním doplňkem. Jsou symbolem rodinného pouta, zářící osobní hodnotou a významem. A co víc? Možnost personalizace dodává šperkům zcela nový rozměr.

Dárek na den otců: personalizovaný šperk

Každý šperk Midorini obsahuje kus srdce a proto doufáme, že bude se stejnou láskou, s jakou byl vyrobený i nošený. Pro své zákazníky jsme do nabídky přidali nejrůznější barevné kombinace, ze kterých určitě vyberete ten pravý, pro svého tatínka.

Materiál na náramek pro tátu s gravírováním

Na výběr máte ze dvou materiálů, přičemž každý z nich má své výhody:

  • Stříbrný náramek pro tatínka jistě potěší svým blištivým vzhledem. Při jeho nošení si však dejte pozor. Nedoporučujeme stříbrný medailonek nosit při manuální práci, během které může dojít k poškrábání povrchu přívěsku. Také skladování stříbrných šperků vyžaduje nějakou tu péči. Ideálně je uzavřete v těsnící šperkovnici, ve které nehrozí oxidace (černání) a v níž se nemůže poškrábat o žádné ostré předměty.
  • Chirurgická ocel je pro výrobu náramku pro tatínka také vhodnou volbou. Je tedy mnohem odolnější než stříbro, zvládne každodenní nošení bez většího poškození a nevyžaduje žádné speciální místo k uložení. V nejlepším případě je vhodné jej uschovávat ve šperkovnici, nic se mu ale nestane ani na polici v koupelně. Nespornou výhodou je fakt, že je hypoalergenní. Může si jej dovolit tedy i tatínek, který má sklony k nesnášenlivosti některých materiálů.

Řetízkový či bangle náramek pro tátu?

Další krok v rozhodování přichází ve chvíli, kdy je potřeba rozhodnout se, na čem váš medailonek bude viset.

  • Řetízkový náramek pro tátu seženete ve čtyřech barevných provedeních: rose gold, zlatá, stříbrná a černá. Délka náramku je 18 cm a pro případ, že by na zápěstí neseděl, máte k dispozici ještě 5 cm prodlužovací řetízek. Nemusíte se bát zčernání ve vodě, dokonce ani té slané.
  • Náramek na barevné šňůrce je velmi oblíbenou variantou a je k dostání ve 13 různých odstínech, od bílé a béžové, až po modrou a černou. Velikost šňůrky je univerzální a bez problémů sedne na zápěstí i statnému tatínkovi. Medailonek zajišťují dva posuvné uzlíky, díky nimž je náramek možné bez problémů kdykoliv sundat.
  • Poslední možností jsou tzv. bangle náramky, které vypadají velice elegantně. Velikost je univerzální a dá se přizpůsobit jakékoliv ručce. Tím, že je vyroben z chirurgické oceli je možné nosit jej opravdu celý den, i při těžší manuální práci.

Personalizovaný náramek pro tátu s textem

Gró náramku tvoří přívěsek, na němž je vygravírovaný osobní text. Vše se odvíjí od typu, který si zvolíte pro svého tatínka.

  • Medailonky pro vás máme ve velikostech 9, 10, 12, 13 a 14 mm. Na tuto plochu se pak vygravíruje počet znaků (nemusí jít pouze o písmena), přičemž maximální počet, což se týká 14 mm medailonku je 30 znaků na jednu stranu. To znamená, že si můžete nechat vygravírovat delší text, který má až 60 znaků.
  • Na srdíčko je možné vygravírovat až 12 znaků z každé strany. Jde o nejmenší přívěsek, který máme v nabídce.
  • Tubus na náramek pro tátu snese opravdu bohaté množství textu. Čtyřstranný tvar je možné vygravírovat z každé strany textem o 12 znacích. Jeho rozměry jsou 18×4 mm a na mužské ruce působí velmi efektně.
  • Náramek pro tatínka s přívěskem ve tvaru hranolku je možné nechat ozdobit až 20 znaky.

Personalizovaný náramek pro tatínka s obrázkem

Pro tuto techniku využíváme dostatečně prostorné medailonky o velikosti 12, 13 a 14 mm. Stačí nám vyfotit či oskenovat obrázek vašeho dítka a my jej přeneseme na přívěsek. Z druhé strany pak můžete nechat vygravírovat krátký text. Také je možné přenést na něj otisk dětského prstíku.

Na medailonek negravírujeme fotografie ani portréty.

Personalizovaný náramek pro tátu s písmenkem

Osobní vzpomínku snadno přenesete také pomocí jednoho, dvou či dokonce tří písmen, která se zhoupnou na tatínkově zápěstí. Písmenka mohou symbolizovat například počáteční písmena vašich dětí.

Náhrdelník pro tátu s gravírováním

Svou lásku nemusíte přenést pouze do náramku. Nově jsme náš sortiment rozšířili také o rafinované náhrdelníky pro pány, které splňují a daleko předčí veškerý očekávání o elegantním a stylovém doplňku.

Pánský řetízek s medailonkem

Medailonek má v tomto případě 14 mm a bez problému se na něj vejde jak obrázek, tak také text o velikosti 30 znaků. Lze jej také snadno sladit s náramkem na ruku, děláme ho totiž ve stejných barvách, jako stávající oblíbené šperky.

Pánský řetízek s hranolkem

Vyjádřete svou lásku na hranolku, který je vhodný pro čtyřstranné gravírování o 20 znacích. To znamená, že je možné vypsat se až v 80 znacích. Využít můžete nějakou ze stran pro gravírování symbolu.

Pravidla pro gravírování šperku pro tatínka

Ať už se rozhodnete pro náramek či náhrdelník, máme určitá pravidla, bez kterých se při objednávce neobejdete. Nezapomeňte jednotlivý text, který se skládá z vícestranného gravírování oddělit lomítkem ( / ) a pokud chcete nechat zvěčnit nějaký milý symbol, napište nám jej slovy do závorky.

Personalizovaný šperk s gravírováním pro tatínka můžete nechat popsat pěti typy písma. Více či méně elegantním. Zvolte podle stylu, který nejvíc sedne vašemu tatínkovi.

Univerzální dárek pro tatínka

Došly vám nápady nebo nejste kreativní duše? Nevadí. I na takové případy jsme připraveni. Zavítejte do naší sekce „dárkového průvodce“, kde najdete vhodné dárky pro tatínka. Náramky na dárkové kartičce s milým textem určitě potěší i tvrďáky. Vybrat si můžete také párový náramek pro tatínka a syna či dceru. Myslíme zkrátka na každý detail.

Speciálně zabalená dárek pro tátu

Abyste sklidili zaručený a nezapomenutelný úspěch, připravili jsme si pro vás službu dárkového balení. Přiobjednejte si již tak krásně zabalený náramek či náhrdelník pro tátu, který přijde v elegantní krabičce, vystlané pěnou pro bezpečnou přepravu. Černá či béžová taštička z kraftového papíru s bohatou saténovou mašlí podtrhne radost z momentu obdarování vašeho nejbližšího, vašeho táty. Pokud se rozhodnete pro koupi náramku na dárkové kartičce, přijde vám náramek zabalený v elegantní obálce s mašlí.

I tátové si zaslouží svůj den

Náramek pro tátu není jen šperk – je to projev lásky, péče a vděčnosti. Ať už zvolíte stříbro, chirurgickou ocel nebo nylonovou šňůrku, každý detail má svůj význam. Personalizovaný šperk se vzkazem či iniciálami vyjadřuje vaši lásku a spojení se svým otcem způsobem, který je jedinečný a nepřehlédnutelný.