Šperky pro muže i ženy!

Chcete si udělat radost pěkným šperkem? Hledáte elegantní doplněk na slavnostní příležitost? V tom případě už nemusíte hledat dále, personalizované šperky MIDORINI vám totiž splní všechny vaše představy až do posledního detailu. 

Říká se, že šaty dělají člověka, neplatí to však jen pro oblečení, ale i pro doplňky. Ať už jste sportovní typ, nebo nosíte spíš elegantní oblečení, u nás si najde každý. Jak napovídají jednotlivé názvy kategorií, nabízíme šperky v podobě náramků, náhrdelníků a náušnic. Kde náramky mají ještě své podkategorie - řetízkové a šňůrkové. Zejména šňůrkové náramky se v posledních letech těší velké oblibě.

 

Dárky pro muže i ženy

Personalizované náhrdelníky

Dárky pro muže i ženy

Personalizované náramky

Dárky pro muže i ženy

Náušnice

NÁHRDELNÍKY

Personalizované náhrdelníky nabízíme v několika provedeních, ať už je to velmi oblíbený medailonek, minimalistické písmenka nebo srdíčko plné lásky. Vyberte si z přívěsků různých velikostí a tvarů ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. V případě Vašeho zájmu Vám na něj rádi vygravírujeme libovolný text, vzkaz nebo symbol podle vašeho přání.  Máte obrázek, nebo podpis Vašeho dítěte? Ano, i to Vám na náramek dokážeme vygravírovat. Stačí kresbu vyfotit a zaslat nám ji.

NÁRAMKY

Nenechte svá křehká zápěstí zbytečně schovávat pod dlouhými rukávy, ale naopak je zvýrazněte jemným a slušivým personalizovaným náramkem. Jednotlivé kousky z naší nabídky oceníte jak při každodenním nošení, tak i při slavnostnějších příležitostech. Šňůrky na náramky v pánské sekci na vás čekají především neutrálních barev, tedy v černých, šedých či hnědých odstínech, takže skvěle padnou ke košili či obleku. U žen už je to s barevnými pestřejší, jelikož jsou obvykle jejich outfity z hlediska barev mnohem rozmanitější, a navíc na sobě mívají nějaké další doplňky, se kterými je barvy potřeba zkombinovat.

Šperky MIDORINI nesmí chybět ani na svatbě, či jiné významné události!

Jestliže se chystáte na nějakou velkou oslavu nebo jste dokonce pozvaní na svatbu, určitě ke svému svátečnímu oděvu budete potřebovat nějaký výjimečný, elegantní doplněk. I takový u nás v MIDORINI najdete. Co se týče pánských náramků, volte neutrální barevnými odstíny, který v kombinaci s oblekem či jiným svátečním oděvem nebudou působit jako pěst na oko. Dámské sváteční náramky volte odstínu šatů.
                                                                                                                            


Děkujeme, že nám posíláte fotky, a že naše šperky nosíte.