Jak vybrat personalizovaný šperk pro své blízké

Darujte svým nejbližším originální a jedinečný šperk a připomeňte jim, že vám na nich záleží. Námi vyráběné náhrdelníky a náramky s gravírováním jsou perfektním dárkem od srdce, kterým potěšíte nejen maminku, tatínka či prarodiče, ale také vaše přátelé. Dáváme si záležet opravdu na každém detailu, aby se vzpomínka na osobní okamžik odrazila právě v personalizovaném šperku.

S personalizovaným šperkem se trefíte do vkusu každému

Jistě jste si již mnohokrát lámali hlavu nad vhodným dárkem, kterým potěšíte vaše nejbližší. Určitě nechcete darovat neoriginální a nezajímavý dárek, který bude ležet na polici a pomalu se stane zapomenutým pod vrstvou prachu.

Obdarujte gravírovaným šperkem vaše přátelé

V posledních letech se velmi oblíbeným, a to nejen u mladších ročníků, stávají personalizované šperky, které jsou praktickým dárkem doslova pro každého. Můžete jím obdarovat svou kamarádku či kamaráda k narozeninám a nechat na medailonek vygravírovat datum na speciální vzpomínku nebo iniciály, které vytvoří perfektní minimalistický šperk s připomínkou na pevné přátelství.

Personalizovaný šperk připomene speciální událost

Originálním svatebním darem, kterým uděláte radost jak nevěstě, tak i ženichovi jsou párové náramky ve čtyřech barevných provedeních. Nechte na medailonky vygravírovat jejich jména a datum životní události a překvapte je originálním dárkem od srdce. Uvidíte, že se mezi hromadami svatebních darů budou ty vaše vyjímat.

Pro novopečené maminky nabízíme jedinečnou vzpomínku, která jim při každém pohledu bude připomínat den, ve který přišla na svět malá velká láska. Darujte vaší kamarádce či sestře personalizovaný šperk s gravírováním a potěšte ji originálním a elegantním dárkem.

Minimalistickým gravírovaným šperkem na barevné šňůrce či nenápadném řetízku uděláte radost také tatínkům.

Připomeňte mamince vaše „já“ originálním personalizovaným šperkem

Na co jsou maminky nejvíc hrdé? No přece na své děti, které je každým dnem obdarovávají nějakou tou čmáraní. V máminých očích se ovšem mění v hotové umělecké dílo. Zvěčněte proto vzpomínku na malého „Picassa“ a nechte mamince vyrobit gravírovaný šperk s jedním z obrázků, které jste jako dítě namalovali. Ostatně, takový originální šperk s dětskou kresbou vnoučat je ideální také pro babičku či dědečka.

Darovat můžete také náhrdelník se symbolem, jenž zvěční mateřskou lásku. A pro opravdové milovníky nečekané a upřímné radosti vám můžete vygravírovat například i vlastnoruční podpis vašeho dítěte či otisk prstu.

Obdarujte svou drahou polovičkou gravírovaným šperkem

Připomeňte si při každém pohledu na párový gravírovaný medailon vašeho milovaného a den, kdy jste se poznali. Oslavte svou lásku a darujte si k výročí či jen tak pro radost jeden z našich jedinečných náramků či náhrdelníků s vašimi jmény a pro vás tolik důležitým datumem.

14 mm - ROSE GOLD TEXT 110 mm ZLATÝ

Bohatá nabídka barevných provedení gravírovaných šperků

Jeden se raději obléká do tlumených barev a celkový outfit rozbíjí křiklavými doplňky, druhý má radši sportovní styl v kombinaci s nenápadnými šperky, které nepoutají příliš velkou pozornost, třetí zase nejraději nosí zlaté doplňky, které snadno zkombinuje se snubním prstýnkem. Zkombinujte různá provedení do toho pravého, které vykouzlí vám či vašim nejbližším úsměv na rtech.

Barevná šňůrka vykouzlí společně s medailonkem veselý doplněk

Preferujete veselé barvy, které rozjasní každý den? Rádi kombinujete výrazné doplňky s jednobarevnými outfity? Vyberte si z nabídky gravírovaných šperků v kombinaci s barevnými šňůrkami. Pánové jistě ocení tlumenější tóny, jako jsou například hnědé, šedé až černé šňůrky. Pro dámy máme připravený rozmanitější výběr. Najdete u nás blyštivé a elegantní medailonky s gravírováním na červené, růžové či královsky modré šňůrce. Množství barev, ze kterých si můžete vybrat je ale mnohem větší. Šňůrkové náramky jsou vhodné také pro menší děti, vzhledem k tomu, že jde velikost upravit dle obvodu ručičky, tedy i v případě, že dítko rychle roste.

Řetízkové náramky a náhrdelníky jsou elegantním doplňkem

Díky jedinečnému řetízkovému náramku s gravírováním budete mít nezapomenutelné vzpomínky neustále u sebe. Při výběru řetízkového náramku si můžete vybírat ze čtyř barev – stříbrné, zlaté, rose gold a černé. Proto je vhodný i pro náročné, kteří si potrpí na kvalitním provedení a luxusním vzhledu. Pověste si vzpomínku nejen na zápěstí, ale také na krk. Personalizovaný náhrdelník s gravírováním je elegantním doplňkem jak na běžné denní činnosti, tak také na návštěvu divadla.

Zvolte vhodný typ písma, který se jen tak neokouká

Jelikož konečný výsledek velmi ovlivní také výběr písma, kterým bude gravírování provedeno, doporučujeme si dát záležet také právě na jeho vzhledu. Nabízíme vám gravírování šperků třemi styly písma, přičemž každé si hravě poradí také s interpunkcí a číslicemi, takže se nemusíte bát, že by nebylo možné napsat na medailonek opravdu cokoliv. Vyberte si elegantní, hravý či běžný typ písma a podtrhněte jedinečný styl medailonku s gravírováním.

Personalizovaný šperk z kvalitního materiálu

Svým blízkým jistě rádi dopřáváte věci vysoké kvality. Proto i my chceme našim zákazníkům dopřávat pouze kvalitně provedené kousky, které vydrží opravdu léta a jen tak něco je neponičí. Pro výrobu gravírovaných šperků používáme jak chirurgickou ocel, tak také stříbro. Chceme totiž, aby vám gravírované šperky s osobní hodnotou připomínaly milé události opravdu dlouhou dobu a nemuseli jste se o ně strachovat při každém kontaktu s vodou, či dokonce mořem. Gravírované šperky z chirurgické oceli či stříbra je možné nosit dennodenně a mít tak speciální vzpomínku stále u sebe.

ROSE GOLD 1hvězda Zlatá 2

Na šperk vám dovedeme vygravírovat doslova cokoliv

Chcete vzpomínat na jedinečné datum, kdy jste se společně seznámili? Nechcete zapomenout na místo, které se vám stalo osudným a na němž jste se zasnoubili? Nechte si na šperk vygravírovat souřadnice, které vám jej budou stále připomínat. Váže vás k sobě symbol, který v sobě skrývá vtipnou historku či nezapomenutelné zážitky? I se symboly si hravě poradíme. Dokonce vám zvládneme vygravírovat obtisk prstíku, podpis či dětskou kresbu. Můžete tak na krku či na zápěstí nosit osobní vzpomínku, která vám bude každý den připomínat vaše blízké. Gravírování je možné provést z obou stran přívěsku.

Dejte si záležet na výběru tvaru samotného přívěsku

Každý přívěsek je vhodný pro jinou příležitost – srdíčko je jasným symbolem lásky, medailonek je ideální pro kamarádku či kamaráda, tubus naopak ocení muž, který nechce být příliš nápadný, a přesto se rád pochlubí elegantním personalizovaným šperkem. Vyberte si až z pěti druhů přívěsků, které skvěle vystihnou příležitost, jimiž chcete obdarovat vaše milované.

Elegantní dárkové balení podtrhne důležitost situace

Abychom vám usnadnili a zpříjemnili celkový proces výběru dárku, nabízíme vám také možnost, nechat si zabalit personalizovaný šperk do elegantního balení. Gravírované náhrdelníky či náramky posíláme v černé krabičce z kraftového papíru, která sama o sobě působí velmi luxusně. Ovšem pro dokonalou souhru šperku a jeho balení vám jej můžeme zabalit také do dárkové taštičky dvou barev, na jejichž výběru jsme si dávali opravdu záležet. Nabízíme vám buďto béžovou nebo černou variantu, přičemž jsou obě matné a svázané bohatou černou saténovou mašlí.